Ngendi Path Siklus Danube?

Jalur Siklus Danube ing Wachau ing sadawane kebon anggur
Jalur Siklus Danube ing Wachau ing sadawane kebon anggur

Kabeh wong ngomong babagan iki. 70.000 lelungan saben taun dalan Siklus Danube. Sampeyan kudu nindakake iku sapisan, Danube Cycle Path saka Passau kanggo Wina.

Kanthi dawane 2850 kilometer, Danube minangka kali paling dawa nomer loro ing Eropah sawisé Volga. Muncul ing Black Forest lan mili menyang Segara Ireng ing wilayah tapel wates Romania-Ukraina. Path siklus Danube klasik, kang uga dikenal minangka Eurovelo 6 saka Tuttlingen, wiwit ing Donaueschingen. saka Eurovelo 6 mlaku saka Atlantik ing Nantes ing Prancis nganti Constanta ing Romania ing Segara Ireng.

Nalika kita pirembagan babagan Jalur Siklus Danube, kita asring negesake jalur paling sibuk ing Jalur Siklus Danube, yaiku saka Passau ing Jerman nganti Wina ing Austria. 

Danube Cycle Path Passau Vienna, rute kasebut
Danube Cycle Path Passau Vienna, rute kasebut

Bagean sing paling apik ing Danube Cycle Path Passau Vienna yaiku ing Lower Austria ing Wachau. Lantai lembah saka St. Michael liwat Wösendorf lan Joching menyang Weissenkirchen ing der Wachau nganti 1850 minangka Thal Wachau diarani.

Tur siklus saka Passau menyang Wina asring dipérang dadi 7 tahapan, kanthi jarak rata-rata 50 km saben dina.

  1. Passau – Schlögen 44 km
  2. Schlögen – Linz 42 km
  3. Linz - Grein 60 km
  4. Grein - Melk 44 km
  5. Melk - Krems 36 km
  6. Krems - Tulln 44 km
  7. Tulln - Wina 40 km

Divisi Danube Cycle Path Passau Vienna dadi 7 tahap saben dina wis owah dadi luwih sithik nanging luwih suwe saben dina amarga mundhake e-sepeda.

Apa dalan Siklus Danube diwenehi tandha?

Apa dalan Siklus Danube diwenehi tandha?
Jalur Siklus Danube wis rambu-rambu sing apik banget

Donauradweg Passau Wien diwenehi tandha kanthi tandha kothak, biru pirus kanthi wates putih lan huruf putih. Ing ngisor judhul ana simbol sepedha lan ing ngisor iki ing tingkat siji panah arah lan logo Eurovelo biru kanthi putih 6 ing tengah bunder bintang EU kuning.

Keindahan Jalur Siklus Danube

Ndhuwur ing Danube Cycle Path pancen apik banget.

Iku utamané becik kanggo siklus langsung ing sadawane wilayah free pungkasan Danube ing Austria ing Wachau ing bank kidul Danube saka Aggsbach-Dorf kanggo Bacharnsdorf, utawa liwat Au saka Schönbühel kanggo Aggsbach-Dorf.

Path Meadow ing desa Schönbühel-Aggsbach ing Danube Cycle Path-Passau-Vienna
Auen Weg ing Wachau

Nalika srengenge sore Autumn mencorong liwat godhong alas floodplain alam sing wewatesan dalan Siklus Danube ing loro-lorone ing sadawane Danube ing dataran banjir ing Danube.

Liwat Donau Au cedhak Aggsbach Dorf ing Wachau
Liwat Donau Au cedhak Aggsbach Dorf ing Wachau

tangga teparo

Ing bab becik babagan Danube Cycle Path Passau-Vienna iku dalan siklus mlaku ing sadawaning Danube lan dawa babagan malah langsung ing bank-bank ing Danube ing dadi-disebut stairway. Tangga kasebut dibangun ing pinggir kali supaya kapal bisa ditarik munggah ing ndhuwur dening jaran sadurunge kapal-kapal sing njupuk alih. Saiki, tangga dawa ing sadawane Danube ing Austria digunakake minangka jalur siklus.

Jalur siklus Danube ing tangga ing Wachau
Jalur siklus Danube ing tangga ing Wachau

Apa dalan Siklus Danube diaspal?

Jalur Siklus Danube Passau-Vienna dilapisi tar.

Nalika iku wektu paling apik ing taun kanggo Danube Cycle Path?

Musim sing disaranake kanggo Danube Cycle Path Passau-Vienna yaiku:

Wektu paling apik kanggo Danube Cycle Path yaiku ing musim semi Mei lan Juni lan ing musim gugur September lan Oktober. Ing pertengahan musim panas, ing Juli lan Agustus, panas banget. Nanging yen sampeyan duwe anak sing lagi preian ing mangsa panas, sampeyan bakal tetep ing Danube Cycle Path sak iki wektu. Salah siji kauntungan saka suhu panas rawuh nalika camping. Nanging, ing tengah musim panas, luwih becik numpak sepedha ing wayah esuk lan nglampahi dina sing luwih panas ing teduh ing Kali Danube. Ing cedhak banyu tansah ana angin adhem. Ing wayah sore, nalika dadi adhem, sampeyan isih bisa nutupi sawetara kilometer ing dalan Siklus Danube.

Ing wulan April cuaca isih rada ora stabil. Ing tangan liyane, iku bisa dadi apik banget kanggo metu lan babagan ing Danube Cycle Path ing Wachau sak wektu nalika apricots ing Bloom. Ing pungkasan Agustus ing awal September tansah ana owah-owahan ing cuaca, minangka asil saka aliran saka cyclists ing Danube Cycle Path sudo sacara signifikan, sanajan cuaca cycling becik dumadi saka minggu 2nd September kanggo mid- Oktober. Iku utamané becik kanggo metu lan babagan ing Danube Cycle Path ing Wachau sak iki wektu, minangka harvest anggur wiwit ing pungkasan September.

Panen anggur ing Wachau
Panen anggur ing Wachau
Top