Apa sing diarani Danube Cycle Path? Path siklus ing sadawane Danube

saka Weißenkirchen nganti Spitz

Kali Danube minangka kali paling dawa nomer loro ing Eropah. Muncul ing Jerman lan mili menyang Segara Ireng.

Ana jalur siklus ing sadawane Danube, jalur siklus Danube.

Nalika kita pirembagan bab Danube Cycle Path, kita asring ateges rute paling lelungan saka Passau kanggo Wina. Bagean sing paling apik ing jalur siklus iki ing sadawane Danube yaiku ing Wachau. Bagean saka Spitz nganti Weissenkirchen dikenal minangka jantung Wachau.

Tur saka Passau menyang Wina asring dipérang dadi 7 tahapan, rata-rata 50 km saben dina.

Keindahan Jalur Siklus Danube

Ndhuwur ing Danube Cycle Path pancen apik banget.

Iku utamané becik kanggo siklus langsung ing sadawane kali free mili, contone, ing Wachau ing bank kidul Danube saka Aggsbach-Dorf kanggo Bacharnsdorf, utawa liwat Au saka Schönbühel kanggo Aggsbach-Dorf.

 

donau auen ing path bike