Informacija apie duomenų apsaugą „Radler Rast Touristik GmbH“ duomenų apsaugos deklaracija

Svetainės savininkas yra „Radler-Rast Touristik GmbH“, įsikūrusi Oberarnsdorf 14, 3621 Rossatz-Arnsdorf, Austrijoje. https://donauradweg-passau-wien.at.

Šioje duomenų apsaugos deklaracijoje „Radler-Rast Touristik GmbH“ informuoja, kokie duomenys gali būti renkami iš jūsų, jei pasinaudojate „Radler-Rast Touristik GmbH“ šioje svetainėje teikiama elektronine paslauga ir kaip galite naudotis „Radler-Rast Touristik GmbH“. vėliau ketina tvarkyti jūsų duomenis.

Atsakinga už „Radler-Rast Touristik GmbH“ duomenų apsaugą:

Dr Otto Schlappackas

Oberarnsdorfas 14

3621 Rossatz-Arnsdorf

Tel .: +43 2714/20074

pašto adresas: Dr Otto Schlappackas

Jei turite klausimų dėl duomenų apsaugos, galite su juo susisiekti.

Siekdama užtikrinti vienodą ir aukštą fizinių asmenų duomenų apsaugos lygį ir pašalinti asmens duomenų judėjimo Europos Sąjungoje kliūtis, 27 m. Balandžio 2016 d. Europos Sąjunga priėmė Reglamentą Nr. vadinamasis Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas, GDPR.

2018 metais GDPR Austrijoje buvo Duomenų apsauga - derinimas- ir tai Privatumo panaikinimas aktas papildai.

Nuotolinės prekybos būdu elektroniniu būdu teikiamos paslaugos vartotojo informacijos saugojimas individualiai gavus gavėją taip pat reglamentuojamas Federalinio įstatymo 3 skirsnyje, kuris reglamentuoja tam tikrus elektroninio verslo ir teisinių sandorių teisinius aspektus (Elektroninės komercijos įstatymas - EKG).

Be to, asmens duomenų nustatymą ir tvarkymą reglamentuoja Įstatymo 96 straipsnis telekomunikacijų įstatymas reguliuojamas.

„Radler-Rast Touristik GmbH“ tvarko jūsų asmeninius duomenis remdamasi aukščiau išvardytais teisiniais pagrindais.

„Radler-Rast Touristik GmbH“ turi teisę naudotis kelionių paslaugomis ir tuo naudojasi Kelionių katalogas bankroto apsauga verslo informacijos sistema Austrija, GISA, įrašytas su numeriu: 30815988.

Remdamasis šiuo leidimu, „Radler-Rast Touristik GmbH“ yra dviračių kelionių pardavėjas ir organizatorius.

Kad galėtumėte pasiūlyti aukščiau paminėtas paslaugas, „Radler-Rast Touristik GmbH“, be kita ko, reikalauja užsakyti ekskursijas, apgyvendinimą, maitinimą, transportą ir draudimą.

Norėdami vykdyti šią veiklą ir mokėti sąskaitą už mūsų paslaugas, jums reikia šių duomenų:

Pavardė, vardas, adresas, el. Pašto adresas ir telefono numeris, taip pat kelionės dokumentų duomenys, tokie kaip paso numeris, išdavusi institucija ir išdavimo data, gimimo data ir gimimo vieta.

Šiuo tikslu mes saugome šiuos duomenis naudodami slaptažodžiu apsaugotas duomenų laikmenas, kad būtų užtikrintas teisėtas duomenų tvarkymas.

Jūsų duomenys bus perduoti tik tretiesiems asmenims, kurie reikalingi sutarčiai įvykdyti, pavyzdžiui, dviračių kelionių organizatoriams, apgyvendinimo paslaugų teikėjams, transporto įmonėms ir, jei reikia, Europos kelionių draudimui.

Šių duomenų tvarkymo procesų teisinis pagrindas yra mūsų ikisutartinių ir sutartinių įsipareigojimų jūsų atžvilgiu vykdymas, taip pat teisinių, sutartinių ar kitų teisinių įsipareigojimų iš mūsų pusės, tokių kaip dokumentų įpareigojimai pagal apskaitos, sutarčių ir atskaitomybės sistemą bei mokesčių įstatymus, taip pat mūsų teisėti interesai naudotis savo teisinėmis teisėmis. interesus.

Jūsų duomenys bus ištrinti, kai tik pasibaigs įstatymų nustatyti saugojimo laikotarpiai.

Tai skirtingo ilgio duomenų kategorijos.

Pvz., Mes ištriname įrodymus, kurie po šio laikotarpio turi būti saugomi septynerius metus pagal mokesčių įstatymus.

Bet kuriuo metu galite nemokamai paprašyti informacijos apie mūsų tvarkomus ir saugomus jūsų asmens duomenis.

Jūs, kaip suinteresuotas asmuo, turite teisę reikalauti, kad jūsų asmens duomenys būtų pataisyti, apriboti, ištrinti ir panaikinti, su sąlyga, kad mūsų atžvilgiu nėra įstatymų reikalaujamo duomenų saugojimo reikalavimo.

Jūs, kaip duomenų subjektas, taip pat turite teisę reikalauti duomenų perdavimo.

Mes imamės tinkamų priemonių, kad pateiktume jums visą informaciją, susijusią su jūsų duomenų tvarkymu, tikslia, skaidria, suprantama ir lengvai prieinama forma, aiškia ir paprasta kalba.

Jei turite kokių nors problemų ar kas nors neaišku, kreipkitės į atsakingą asmenį dr. Otto Schlappack, „Radler-Rast Touristik GmbH“, Oberarnsdorf 14, 3621 Mitterarnsdorf, Austria, generalinis direktorius, tel .: +43 2714 20074, el. Paštas: otto.schlappack@radler-rast.com

Jūs taip pat turite teisę pateikti skundą duomenų apsaugos institucijai.

Kompetentinga skundų priežiūros institucija yra: Austrijos duomenų apsaugos institucija (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Viena, Austrija, telefonas: +43 1 52 152-0, el. Paštas: dsb@dsb.gv.at.

Nuolatos vertiname organizacines ir technines apsaugos priemones, kurių imamės, ir prireikus jas pritaikome siekdami kuo geriau apsaugoti asmens duomenis, kuriuos tvarkome ir saugome.

Tai reiškia, kad mes taip pat nuolat atnaujiname šią duomenų apsaugos deklaraciją, kad atspindėtume naujus pokyčius.

Naujausia mūsų versija Privatumo politika bet kuriuo metu galite pasiekti mūsų svetainėje.