Informācija par datu aizsardzību Radler Rast Touristik GmbH datu aizsardzības deklarācija

Vietnei pieder uzņēmums Radler-Rast Touristik GmbH, kas atrodas Oberarnsdorf 14, 3621 Rossatz-Arnsdorf, Austrijā. https://donauradweg-passau-wien.at.

Šajā datu aizsardzības deklarācijā uzņēmums Radler-Rast Touristik GmbH informē jūs par to, kādus datus no jums var vākt, ja šajā vietnē izmantojat elektronisko pakalpojumu, ko piedāvā Radler-Rast Touristik GmbH, un kā jūs varat izmantot Radler-Rast Touristik GmbH vēlāk plāno rīkoties ar jūsu datiem.

Atbildīgs par datu aizsardzību uzņēmumā Radler-Rast Touristik GmbH:

Dr. Otto Šlappaks

Oberarnsdorf 14

3621 Rossatz-Arnsdorf

Tālr .: +43 2714/20074

e-pasts: Dr. Otto Šlappaks

Jūs varat sazināties ar viņu, ja jums ir kādi jautājumi par datu aizsardzību.

Lai nodrošinātu vienotu un augstu fizisko personu datu aizsardzības līmeni un novērstu šķēršļus personas datu apritei Eiropas Savienībā, 27. gada 2016. aprīlī Eiropas Savienība pieņēma Regulu Nr. ts Vispārīgā datu aizsardzības regula, GDPR.

2018. gadā GDPR Austrijā bija Datu aizsardzība - pielāgošana- un tas Privacy atcelšana Act piedevas.

Pakalpojuma lietotāja informācijas glabāšanu, kas elektroniski sniegts attālināti pēc saņēmēja individuāla pieprasījuma, regulē arī Federālā likuma 3. pants, kas regulē dažus elektroniskās uzņēmējdarbības un juridisko darījumu juridiskos aspektus (E-komercijas likums - EKG).

Turklāt personas datu noteikšanu un apstrādi regulē KTK 96. Pants telekomunikāciju likums regulēta.

Radler-Rast Touristik GmbH apstrādā jūsu personas datus, pamatojoties uz iepriekš uzskaitīto juridisko pamatu.

Radler-Rast Touristik GmbH ir tiesības izmantot ceļojumu pakalpojumus, un tas ir tajā Ceļojumu katalogs bankrotu aizsardzība biznesa informācijas sistēma Austrija, GISA, ievadīts ar numuru: 30815988.

Pamatojoties uz šo atļauju, Radler-Rast Touristik GmbH darbojas kā velosipēdu braucienu pārdevējs un organizators.

Lai varētu piedāvāt jums iepriekš minētos pakalpojumus, Radler-Rast Touristik GmbH cita starpā pieprasa ekskursiju rezervēšanu, izmitināšanu, ēdināšanu, transportu un apdrošināšanu.

Lai veiktu šo darbību un lai mēs varētu jums izrakstīt rēķinu par mūsu pakalpojumiem, mums no jums ir nepieciešami šādi dati:

Uzvārds, vārds, adrese, e-pasta adrese un tālruņa numurs, kā arī dati no ceļošanas dokumentiem, piemēram, pases numurs, izdevējiestāde un izdošanas datums, dzimšanas datums un dzimšanas vieta.

Šim nolūkam mēs glabājam šos datus, izmantojot ar paroli aizsargātus datu nesējus, lai nodrošinātu likumīgu datu apstrādi.

Jūsu dati tiks nodoti tikai trešām personām, kas vajadzīgas līguma izpildei, piemēram, velotūrisma operatoriem, izmitināšanas pakalpojumu sniedzējiem, transporta uzņēmumiem un, ja nepieciešams, Eiropas ceļojumu apdrošināšanai.

Šo datu apstrādes procesu juridiskais pamats ir mūsu pirmslīguma un līgumsaistību izpilde pret jums, kā arī juridisko, līgumisko vai citu juridisko saistību izpilde no mūsu puses, piemēram, dokumentācijas pienākums saskaņā ar grāmatvedības, līguma un pārskatu sistēmu un saskaņā ar nodokļu likumu, kā arī mūsu likumīgās intereses izmantot savas likumīgās tiesības. interesēm.

Jūsu dati tiks dzēsti, tiklīdz būs beidzies likumā noteiktais glabāšanas laiks.

Dažādām datu kategorijām tas ir atšķirīgs garums.

Piemēram, mēs izdzēšam pierādījumus, kas pēc šī perioda ir jāglabā septiņus gadus saskaņā ar nodokļu likumiem.

Jūs jebkurā laikā varat bez maksas pieprasīt informāciju par mūsu apstrādātajiem un glabātajiem personas datiem.

Jums kā attiecīgajai personai ir tiesības pieprasīt, lai jūsu personas dati tiek laboti, ierobežoti, dzēsti un atsaukti, ar nosacījumu, ka no mūsu puses nav likumā noteiktas prasības par saglabāšanu.

Jums kā datu subjektam ir arī tiesības pieprasīt datu pārsūtīšanu.

Mēs veicam piemērotus pasākumus, lai sniegtu jums visu informāciju, kas attiecas uz jūsu datu apstrādi precīzā, pārskatāmā, saprotamā un viegli pieejamā formā skaidrā un vienkāršā valodā.

Ja rodas kādas problēmas vai kaut kas ir neskaidrs, lūdzu, sazinieties ar atbildīgo personu Dr. Otto Schlappack, Radler-Rast Touristik GmbH rīkotājdirektors Oberarnsdorf 14, 3621 Mitterarnsdorf, Austria, Tel .: +43 2714 20074, e-pasts: otto.schlappack@radler-rast.com

Jums ir arī tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības iestādei.

Kompetentā uzraudzības iestāde sūdzību izskatīšanai ir Austrijas datu aizsardzības iestāde (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Vīne, Austrija, tālrunis: +43 1 52 152-0, e-pasts: dsb@dsb.gv.at.

Mēs nepārtraukti novērtējam veiktos organizatoriskos un tehniskos aizsardzības pasākumus un pēc nepieciešamības tos pielāgojam, lai pēc iespējas labāk aizsargātu tos personas datus, kurus apstrādājam un glabājam.

Tas nozīmē, ka mēs pastāvīgi atjauninām arī šo datu aizsardzības deklarāciju, lai atspoguļotu jaunākās norises.

Jaunākā mūsu Paziņojums par konfidencialitāti var jebkurā laikā piekļūt mūsu vietnei.