Naon ari Danube Cycle Path? Jalur siklus sapanjang Danube

ti Weißenkirchen mun Spitz

Danube nyaéta walungan pangpanjangna kadua di Éropa. Ieu naék di Jerman sarta ngalir ka Laut Hideung.

Aya jalur siklus sapanjang Danube, jalur siklus Danube.

Lamun urang ngobrol ngeunaan Danube Cycle Path, urang mindeng hartosna jalur paling ngumbara ti Passau ka Wina. Bagian anu paling indah tina jalur siklus ieu sapanjang Danube nyaéta di Wachau. Bagian ti Spitz ka Weissenkirchen katelah jantung Wachau.

Wisata ti Passau ka Wina sering dibagi kana 7 tahap, rata-rata 50 km per dinten.

Kaéndahan Jalur Daur Danube

Ngabuburit di Jalan Siklus Danube éndah.

Utamana saé pikeun ngurilingan langsung sapanjang walungan anu ngalir, contona di Wachau di tepi kidul Donau ti Aggsbach-Dorf ka Bacharnsdorf, atanapi ngalangkungan Au ti Schönbühel ka Aggsbach-Dorf.

 

donau auen dina jalur sapédah