Gizlilik bilgisi Radler Rast Touristik GmbH veri koruma beyanı

Avusturya Oberarnsdorf 14, 3621 Rossatz-Arnsdorf merkezli Radler-Rast Touristik GmbH, web sitesinin sahibi, https://donauradweg-passau-wien.at.

Bu veri koruma beyanında, Radler-Rast Touristik GmbH, bu web sitesinde Radler-Rast Touristik GmbH tarafından sağlanan bir elektronik hizmetten yararlanırsanız ve Radler-Rast Touristik GmbH'yi nasıl kullanabileceğiniz konusunda sizi bilgilendirir. daha sonra verilerinizle ilgilenmeyi amaçlar.

Radler-Rast Touristik GmbH'deki veri korumasından sorumlu:

Dr. Otto Schlappack

Oberarnsdorf 14

3621 Rossatz-Arnsdorf

Tel.: +43 2714/20074

E-posta: Dr. Otto Schlappack

Veri koruma hakkında herhangi bir sorunuz varsa onunla iletişime geçebilirsiniz.

Gerçek kişiler için tek tip ve yüksek düzeyde veri koruması sağlamak ve Avrupa Birliği'nde kişisel verilerin taşınmasına engelleri kaldırmak için 27 Nisan 2016 tarihinde Avrupa Birliği 679 sayılı Yönetmeliği kabul etti, sözde Genel Veri Koruma Yönetmeliği, GDPR.

2018'de Avusturya'daki GSYİH Veri koruma - ayarlama- ve bu Gizlilik Serbestleşme Yasası takviyeleri.

Alıcının kişisel talebine göre elektronik olarak verilen bir hizmete ait kullanıcının bilgilerinin saklanması, elektronik ticaretin ve yasal işlemlerin belirli yasal yönlerini düzenleyen Federal Yasanın 3. Bölümü tarafından da düzenlenir (E-ticaret yasası - EKG).

Ayrıca, kişisel verilerin belirlenmesi ve işlenmesi, telekomünikasyon Yasası düzenlenir.

Radler-Rast Touristik GmbH kişisel verilerinizi yukarıda listelenen yasal dayanaklara göre işler.

Radler-Rast Touristik GmbH seyahat hizmetlerini kullanma hakkına sahiptir ve Gezi Dizin iflas koruma iş bilgi sistemi Avusturya, GISA, numarayla girildi: 30815988.

Bu yetkiye dayanarak, Radler-Rast Touristik GmbH bisiklet turları satıcısı ve organizatörü olarak hareket eder.

Yukarıda belirtilen hizmetleri sunabilmek için, Radler-Rast Touristik GmbH, diğer şeylerin yanı sıra tur, konaklama, yemek, ulaşım ve sigorta rezervasyonu gerektirir.

Bu etkinlik ve hizmetlerimiz için sizi faturalandırmak için sizden aşağıdaki verilere ihtiyacımız var:

Soyadı, adı, adresi, e-posta adresi ve telefon numarası ile pasaport numarası, düzenleyici makam ve düzenlenme tarihi, doğum tarihi ve doğum yeri gibi seyahat belgelerindeki veriler.

Bu amaçla, yasal verilerin işlenmesini sağlamak için bu verileri parola korumalı veri taşıyıcıları kullanarak saklarız.

Verileriniz, yalnızca tur tur operatörleri, konaklama sağlayıcıları, nakliye şirketleri ve gerekirse Avrupa seyahat sigortası gibi sözleşmenin yerine getirilmesi için gerekli olan üçüncü taraflara aktarılacaktır.

Bu veri işleme süreçlerinin yasal dayanakları, size karşı sözleşme öncesi ve sözleşme yükümlülüklerimizin yanı sıra, tarafımızdaki muhasebe, sözleşme ve raporlama sistemine ve vergi hukukuna göre belge yükümlülükleri gibi yasal, sözleşme veya diğer yasal yükümlülüklerimizin yanı sıra kendi yasal haklarımızı kullanmak için yasal çıkarlarımızdır. çıkarlar.

Yasanızın öngördüğü saklama süreleri dolduğunda verileriniz silinir.

Bu, farklı veri kategorileri için farklı uzunluklardadır.

Örneğin, vergi hukukuna göre bu süreden sonra yedi yıl saklanması gereken kanıtları siliyoruz.

Tarafımızdan işlenen ve saklanan kişisel verileriniz hakkında istediğiniz zaman ücretsiz olarak bilgi isteyebilirsiniz.

İlgili kişi olarak, bizim tarafımızdan yasal saklama şartı yoksa, kişisel verilerinizi düzeltme, kısıtlama, silme ve iptal etme hakkına sahipsiniz.

Bir veri konusu olarak, bir veri aktarımı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Verilerinizin açık, basit bir dilde, hassas, şeffaf, anlaşılabilir ve kolayca erişilebilir bir biçimde işlenmesi ile ilgili tüm bilgileri sağlamak için uygun önlemleri alıyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya net olmayan bir şey varsa, lütfen sorumlu kişi ile iletişime geçin, Dr. Otto Schlappack, Radler-Rast Touristik GmbH Genel Müdürü, Oberarnsdorf 14, 3621 Mitterarnsdorf, Avusturya, Tel.: +43 2714 20074, e-posta: otto.schlappack@radler-rast.com

Ayrıca, veri koruma yetkilisine şikayette bulunma hakkına da sahipsiniz.

Şikayetler için yetkili denetim makamı Avusturya Veri Koruma Kurumu (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Viyana, Avusturya, telefon: +43 1 52 152-0, e-posta: dsb@dsb.gv.at.

Aldığımız organizasyonel ve teknik koruyucu önlemleri sürekli olarak değerlendiriyor ve işlediğimiz ve sakladığımız kişisel verileri elimizden geldiğince korumak için gerekirse uyarlıyoruz.

Bu, yeni gelişmeleri yansıtacak şekilde bu veri koruma beyanını güncellemeye devam ettiğimiz anlamına gelir.

Bizim son sürümü Veri koruma bildirimi web sitemizden her zaman erişilebilir.