Інформація про захист даних Декларація захисту даних Radler Rast Touristik GmbH

Radler-Rast Touristik GmbH, що базується в Oberarnsdorf 14, 3621 Rossatz-Arnsdorf, Австрія, є власником веб-сайту, https://donauradweg-passau-wien.at.

У цій декларації про захист даних Radler-Rast Touristik GmbH повідомляє вас про те, які дані можна отримати від вас, якщо ви користуєтеся електронною послугою, що надається Radler-Rast Touristik GmbH на цьому веб-сайті, і як можна використовувати Radler-Rast Touristik GmbH згодом має намір розібратися з вашими даними.

Відповідальний за захист даних у Radler-Rast Touristik GmbH:

Д-р Отто Шлаппак

Оберарнсдорф 14

3621 Россац-Арнсдорф

Тел .: +43 2714/20074

електронна пошта: Д-р Отто Шлаппак

Ви можете зв’язатися з ним, якщо у вас виникнуть питання щодо захисту даних.

З метою забезпечення рівномірного та високого рівня захисту даних для фізичних осіб та усунення перешкод для руху персональних даних в Європейському Союзі 27 квітня 2016 року Європейський Союз прийняв Регламент № 679, т. зв Загальні Положення про захист даних, GDPR.

У 2018 році GDPR в Австрії був Захист даних - коригування- і те Закон про конфіденційність Дерегуляція добавки.

Зберігання інформації користувача послуги, що надається в електронному вигляді на відстань, за індивідуальним запитом одержувача, також регулюється розділом 3 Федерального закону, який регулює певні правові аспекти електронного бізнесу та юридичних операцій (Закон про електронну комерцію - ЕКГ).

Крім того, визначення та обробка персональних даних регулюється пунктом 96 цього Закону закон телекомунікацій регулюється.

Radler-Rast Touristik GmbH обробляє ваші особисті дані на основі перелічених вище правових підстав.

Radler-Rast Touristik GmbH має право здійснювати туристичні послуги і перебуває в цьому Захист від банкрутства Довідник Подорожі бізнес-інформаційна система Австрії, ГІСА, введено з номером: 30815988.

На підставі цього дозволу Radler-Rast Touristik GmbH виступає продавцем і організатором велотури.

Щоб мати можливість запропонувати вам послуги, зазначені вище, Radler-Rast Touristik GmbH вимагає, крім іншого, бронювання турів, проживання, харчування, транспорту та страхування.

Для цієї діяльності та для отримання рахунків за наші послуги нам потрібні такі дані:

Прізвище, ім'я, ім'я, адреса, електронна адреса та номер телефону, а також дані з проїзних документів, такі як номер паспорта, орган видачі та дата видачі, дата народження та місце народження.

З цією метою ми зберігаємо ці дані за допомогою захищених паролем носіїв даних для забезпечення законної обробки даних.

Ваші дані передаватимуться лише третім особам, необхідним для виконання договору, наприклад, операторам велосипедних турів, провайдерам проживання, транспортним компаніям та європейській страховій поїздці, якщо це необхідно.

Правові основи цих процесів обробки даних - це виконання наших переддоговірних та договірних зобов’язань перед вами, а також юридичних, договірних чи інших правових зобов’язань з нашого боку, таких як зобов'язання щодо документації відповідно до бухгалтерської, договірної та звітної системи та відповідно до податкового законодавства, а також наші законні інтереси щодо здійснення власних законних прав інтереси.

Ваші дані будуть видалені, як тільки закінчуються строки зберігання, передбачені законодавством.

Для різних категорій даних це різний термін.

Наприклад, ми видаляємо докази, які після цього періоду повинні зберігатися протягом семи років відповідно до податкового законодавства.

Ви можете будь-коли безкоштовно запитувати інформацію про ваші персональні дані, які обробляються та зберігаються нами.

Як відповідна особа, ви маєте право виправляти, обмежувати, видаляти та відкликати ваші персональні дані, за умови, що з нашої сторони не передбачено встановлених законом вимог щодо збереження.

Як суб'єкт даних, ви також маєте право вимагати передачі даних.

Ми вживаємо відповідних заходів для надання вам усієї інформації, що стосується обробки ваших даних у точній, прозорій, зрозумілій та легкодоступній формі зрозумілою та простою мовою.

Якщо у вас є якісь проблеми або щось незрозуміле, зверніться до відповідальної особи, Dr. Отто Шлаппак, керуючий директором Radler-Rast Touristik GmbH, Oberarnsdorf 14, 3621 Mitterarnsdorf, Австрія, Тел .: +43 2714 20074, електронна адреса: otto.schlappack@radler-rast.com

Ви також маєте право подати скаргу до органу захисту даних.

Компетентний орган нагляду за скаргами є Австрійський орган захисту даних (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Відень, Австрія, телефон: +43 1 52 152-0, електронна адреса: dsb@dsb.gv.at.

Ми постійно оцінюємо організаційні та технічні захисні заходи, які ми вживаємо, та при необхідності їх адаптуємо для захисту персональних даних, які ми обробляємо та зберігаємо якнайкраще.

Це означає, що ми також постійно оновлюємо цю декларацію про захист даних, щоб відображати нові зміни.

Остання версія нашої Заява про конфіденційність можна отримати доступ з нашого веб-сайту в будь-який час.